• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

4artz® lichtgewicht schildersezel / veldezel aluminium met draagtas

€ 22,95*

Direct beschikbaar, levertijd voor 21:00 uur, volgende dag in huis

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Met deze degelijke metalen schildersezel / veldezel kun jij je ongeremd creatief uitleven op het doek. De ezel weegt weinig en is snel op te zetten, maar is toch zeer stabiel. Hij is instelbaar tot een hoogte van maximaal 170 cm en de hoek van de poten is 90cm uit elkaar. De rand om het doek op te zetten heeft een maximale diepte van 2,7cm dikke doeken.
Er zijn diverse mogelijkheden om de juiste hoek en hoogte tijdens het schilderen in te stellen. Ideaal voor beginnende schilders is een tafelezel of kistezel, waarop je kleinere doeken kan schilderen maar ook voor ervaren schilders die het ezel mee willen nemen. Een veldezel is ideaal als je ook buiten wil schilderen. De antislip pootjes zorgen voor stabiliteit tijdens het schilderen. Neem daarbij dat je hem gemakkelijk mee kan nemen in de canvas tas en je hebt je ideale schildersmaatje te pakken.

Draagbare schildersezels, soms ook veldezels genoemd, zien eruit als een statief. Deze is gemaakt van metaal en heeft drie uitschuifbare poten (ca. 37cm instelbaarheid per deel) en zijn bijzonder geschikt voor de kunstschilder die graag in de buitenlucht aan aquarellen werkt. Door zijn compacte opvouwmaat van 53 cm en nog geen kilo gewicht is hij makkelijk mee te nemen. Uiteraard kun je het opject waar je op schildert

Voordelen van metalen veldezels.
Met dit metalen schildersezel / veldezel kun jij je ongeremd creatief uitleven op het doek. Er zijn diverse mogelijkheden om de juiste hoek en hoogte tijdens het schilderen in te stellen. Ideaal voor beginnende schilders is een tafelezel of kistezel, waarop je kleinere doeken kan schilderen maar ook voor ervaren schilders die het ezel mee willen nemen. Een veldezel is ideaal als je ook buiten wil schilderen.
Voordeel van het gebruik van een ezel is vooral dat je het onderwerp en het schilderwerk tegelijk kan zien, als je ervoor zorgt dat je langs de ezel naar het onderwerp kijkt, bijvoorbeeld als je een model of een landschap schildert. Daarnaast kan je met een ezel ergonomischer werken, je hoeft niet gebogen over je werk te zitten. Tenslotte bereik je met het rechtop zetten van het werk, dat de perspectivische vertekening minder is.
Een goede ezel is in hoogte verstelbaar, zodat je zowel zittend als staand kan schilderen. Zorg bij het instellen van de ezel ervoor dat de plek waar je werkt ongeveer op ooghoogte ligt.

Eigenschappen:
- Maximale hoogte: 170cm
- Maximale potenafstand: 90cm
- Opgevouwen: 53cm
- Instelbaarheid per 37cm
- Stabiele poten
- Inclusief canvas draagtas
- Lichtgewicht - ca 1 kg

Eigenschappen
Garantie: 2 jaar
Kleur: Zwart
Wat zit er in de levering?: 1
EAN: 7436939080029
Merk
4artz
4artz® Teken-, schilder en hobbybenodigdheden
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs kenmerkt het beste de producten van 4artz®; 4artz® heeft een divers assortiment aan teken en schilder producten. Gemaakt voor hobbyisten en professionals en natuurlijk kinderen.
Of het gaat om een simpele waterbrush pen, een uitgebreide schetspotloden set of aquarel en boetseer attributen, je krijgt mooie producten voor een eerlijke prijs. Dat is mogelijk doordat we zelf inkopen en verkopen waardoor we een schakel over slaan in de keten. En dat merk je… in de prijs!
4artz® is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing. 
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour