• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

4artz® set van 48 aquarel potloden in etui - met puntenslijper

€ 16,95*

15% € 19,95* (15.04% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Uitgebreide en hoogwaardige set van 48 aquarel potloden in een handige etui. Aquarel potloden zijn potloden waarmee je iets tekent en waarmee je daarna het effect van een aquarelschilderij kan krijgen, door en met een vochtig penseeltje overheen te gaan. Het biedt dus dubbele mogelijkheden en daarom zijn ze zo populair.
Het zijn in water oplosbaar kleurpotloden in klassieke ronde vorm. Deze set biedt een hele waaier aan kleurmogelijkheden, ook met water en penseel te bewerken.
De set wordt geleverd in een mooie etui zodat je alles overzichtelijk bij elkaar hebt. Ideaal dus. Verder leveren we in de etui een puntenslijper mee.

Door het potlood in water te dopen of er met waterbrushes er doorheen te gaan en te tekenen wordt het zeker als je iets inkleurt, meer één geheel. Bij potlood zie je vaak nog wel de strepen en bij een aquarelpotlood is het meer als wanneer je een aquarelverf schilderij maakt. Maar je kunt dus ook achteraf met een penseel met water het uit laten vloeien. Ga ermee uit testen en je zult overtuigd raken van de mogelijkheden!

De voor- en nadelen van aquarelpotloden zijn:
- Geschikt voor zowel nat als droog werk
- Daardoor ook goed voor gedetailleerd werk te gebruiken
- Zeer goed te mengen (blenden)
- Het werk blijft onbehandeld gevoelig voor vocht zoals bij andere potloden
- De kleuren behouden altijd een mate van transparantie

In de levering:
- Afmeting: 18X15X4 cm
- Inclusief slijper
- Inclusief etui

Deze potloden zijn bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik.
Eigenschappen
Product breedte: 0.5
Product gewicht: 300
Product hoogte: 0.5
Product lengte: 20
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 48 kleurpotloden (aquarelpotloden) in een etui. Verder ontvangt u een puntenslijper.
EAN: 7436939097003
Merk
4artz
4artz® Teken-, schilder en hobbybenodigdheden
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs kenmerkt het beste de producten van 4artz®; 4artz® heeft een divers assortiment aan teken en schilder producten. Gemaakt voor hobbyisten en professionals en natuurlijk kinderen.
Of het gaat om een simpele waterbrush pen, een uitgebreide schetspotloden set of aquarel en boetseer attributen, je krijgt mooie producten voor een eerlijke prijs. Dat is mogelijk doordat we zelf inkopen en verkopen waardoor we een schakel over slaan in de keten. En dat merk je… in de prijs!
4artz® is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing. 
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour