• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

4cookz® 1 Paar XL brandwerende BBQ Handschoen - Nomex 500°C

€ 19,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Set van 2 brandwerende BBQ handschoenen van het merk 4cookz®. Deze handschoenen zijn voor grote handen. Niet de goedkoopste, maar wel warmtewerend tot 500⁰C. Met deze BBQ handschoenen bescherm je je handen tegen vetspetters en de hitte van je barbecue en je kunt er dus zelfs een heet rooster mee oppakken. Een onmisbaar BBQ accessoire en een leuk cadeau!

Ze zijn ideaal voor het barbeque-en of te gebruiken bij de open haard, maar ook handig om te gebruiken bij de oven. Doordat het model handschoenen zijn en geen wanten, kun je goed dingen vast pakken. Gemaakt met brandwerend Nomex waardoor je beschermd bent tot een temperatuur tot 500 graden (ca. 10 seconde kan deze maximum temperatuur weerstaan worden).

Nomex handschoenen zijn ideaal te gebruiken als je brandwerende handschoenen wilt gebruiken maar ook zeer geschikt voor buiten activiteiten met vuur of thuis de barbeque,  bij de vuurkorf of Dutch Oven. De handschoenen bieden goede bescherming en zijn extra lang zodat eventuele sintels/spetters niet de kleding verder beschadigd. (Let wel; houtskool heeft een temperatuur van 700 graden, de handschoenen zijn dus niet gemaakt om gloeiende kolen te verplaatsen. Dat kan alleen met leren las-handschoenen).

Kenmerken 4cookz® BBQ handschoenen:
- Set van twee stevige BBQ handschoenen van Nomex
- Beschermt tegen vetspetters en de warmte van de barbecue, oven of haard
- Mouwlengte 28cm
- Beschermd tot 500⁰C
- Voor grote handen
- Dubbelzijdig polykatoen aan de binnenkant
- Machine wasbaar
- 220 gram

4cookz®: alles voor de kok
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, of een mooie luxe Kamado BBQ, plezier aan koken krijg je met goede spullen.
Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools.

4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Eigenschappen
Garantie: 2 jaar
Product breedte: 14 cm
Product gewicht: 0.2 kg
Product hoogte: 2 cm
Product lengte: 28 cm
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 2 stuks handschoenen, XL formaat
EAN: 7436939096044
Merk
4cookz
4cookz® - plezier aan koken
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, een mooie prullenbak of BBQ accessoires, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 
4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour