• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

4cookz® 2 sensor draadloze BBQ thermometer Waterproof - 0-300 gr

€ 24,95*

% € 39,95* (37.55% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd voor 21:00 uur, volgende dag in huis

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Multifunctionele thermometer meetbereik tot -20 ℃ ~ 300 ℃ en een bereik tot maar liefst 70 meter! Nu kan iedereen een mooi stuk vlees of vis bereiden! Deze thermometer is voorzien van 2 sensoren waardoor je het vlees of vis tegelijk kunt meten met de oven temperatuur, of 2 stukken vlees tegelijk kunt meten.  De draadloze digitale barbecuethermometer met alarm kan de temperatuur van het voedsel of de oven bewaken binnen een afstand van 70 meter, zodat u de hele tijd uw ogen niet hoeft te houden, waardoor u tijd kunt vrijmaken voor andere gerechten, of gewoon lekker bij de familie of visite zitten, terwijl het eten gaart.
De thermometer heeft een op- en aftelfunctie om overmatig garen te voorkomen en heeft voorgeprogrammeerde menu’s voor garing. Nu kan iedereen een mooi stuk vlees of vis bereiden!

Snelle en nauwkeurige temperatuurmeting:

De thermometer kan de temperatuurwaarde real time naar de ontvanger in uw hand verzenden. Vlees goed bereiden is veel eenvoudiger met een digitale thermometer die precies de goede kerntemperatuur aan geeft. Zorg ervoor dat uw steaks, kip, gevogelte en varkensvlees tot in de perfectie worden bereid met behulp van vooraf ingestelde of handmatige baktemperaturen. Super handig zijn de visuele afbeeldingen van het soort vlees zodat je snel en eenvoudig de juist temperatuur kunt instellen. Er zit een standaard programmering op, maar waarschijnlijk houdt u liever uw eigen garingstemperatuur aan en uiteraard kunt u die maximum kern temperatuur zelf in stellen. Van bakken tot roosteren, je zult altijd ideale vlees-temperaturen in stand houden. De ontvanger knippert en piept wanneer de temperatuur met uw geprogrammeerde graad bereikt.

Inclusief aan/uit schakelaar zodat u niet onnodig stroom verbruikt als hij opgeborgen is tot een volgende kook sessie. De display heeft een energie besparingstand welke je met een knop op de bovenkant makkelijk weer aan drukt.

Kenmerken:
1. Dual-sonde-technologie voor het bewaken van de temperatuur van twee verschillende soorten vlees of één vlees + één voorde omgevings temperatuur in de bbq of oven.
2. Verschillende soorten vlees (RUNDVLEES, LAM, VEAL, HAMBURGER, PROK, TURKIJE, KUIKEN, VIS) worden vooraf ingesteld volgens de USDA-normen.
3. Verschillende vleesrijpheid (doorbakken, half doorbakken, medium, medium rare, rare) zijn vooraf ingesteld volgens de USDA-normen.
4. Of stel handmatig uw eigen alarmtemperatuur in.
5. Fahrenheit en Celsius kan naar keuze worden ingeschakeld.
6.Wanneer de temperatuur de doelthermometer bereikt, geeft de thermometer een alarm.
7.Countdown Timer en Count Timer.
8. Rubberen behuizing om breuk te voorkomen.
9. Backlit LCD display
10. Sensors en draad zijn bestand tegen temperaturen tot 350 graden!! (let er dus op dat de sensoren niet in direct contact met vlammen komen)


Draadloze vleesthermometer met 2 kanalen 2 sondes
1) Materiaal: ABS behuizing + siliconen stootrand + RVS-304 sensoren
2) Afmetingen: monitor: 120*70*25mm (100 gram)
     Afmeting zender: 90*70*25mm (80 gram)
3) Kleur: grijs
4) Temperatuurbereik: -20C ~ 300C (-4 ~ 572F)
5) Nauwkeurigheid: 1C
6) Bereik afstand: 70 meter
7) Timerdisplay: 9 uur, 59 Minuten en 59S
8) Voeding: inclusief 4 x AAA-batterij (2x zender, 2x ontvanger)
9) Certificaten: CE, ROHS, FDA, LFGB

Inhoud van de verpakking

•1 x draadloze thermometer-ontvanger
•1 x draadloze thermometer
•2 x waterdichte voedseltemperatuursondes
•1 x sondehouder
•1 x handleiding (Engels)

4cookz®: alles voor de kok
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, of een mooie luxe Kamado BBQ, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 
4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.
Eigenschappen
Aantal stuks in verpakking: 1
Anti-slip: Ja
Garantie: 2 jaar
Kleur: Grijs
Magnetische achterzijde: Ja
Materiaal: Kunststof
Ophangbaar: Ja
Oven geschikt: Ja
Product breedte: 7
Product gewicht: 0.2
Product hoogte: 12
Product lengte: 2
Vaatwasser geschikt: Nee
Vorm: Rechthoek
Wat zit er in de levering?: In de verpakking: 1 Thermometer + 2x temperatuurssensor + Handleiding
EAN: 7436939066092
Merk
4cookz
4cookz® - plezier aan koken
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, een mooie prullenbak of BBQ accessoires, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 
4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour