• Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour

4cookz® 2 stuks rookplank BBQ - cederhout - 19x26cm

€ 19,95*

Niet langer beschikbaar

 • Gratis verzending vanaf € 39,-
 • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
 • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Cederhouten Rookplanken van 4cookz® zijn gemaakt Canadees PEFC gecertificeerd, dus duurzaam hout. Zo weet je dat je goed, onbehandeld hout hebt.

 • De plank kan worden gebruikt in alle soorten BBQ’s.
 • Geleverd per 2 planken in één verpakking.
 • Verkrijgbaar in de maat 19x26cm of 19x40cm

Waarom gebruik je een rookplank?
Eeuwenlang hebben Indianen CedarWood planken gebruikt om vis, gevogelte en wild op te bereiden.
Langzaamaan wordt het nu ook weer ontdekt door BBQ-ers en. Niets voor niets want Cedarwood geeft je barbecue gerechten een volle, houtachtige, licht zoete rooksmaak mee. Cedar past hierdoor uitstekend bij vette vis, rood vlees en groenten.
De op cedar gegrilde zalm is verreweg het meest bekend en is niet zonder reden een favoriet voor velen. Maar Dit is zeker niet de enige manier om het te gebruiken. Probeer eens wat groente op de rook plank, of mooi rood vlees. Je zult versteld staan van de heerlijke rooksmaak.

Meermalig te gebruiken
De planken zijn bedoeld voor meermalig gebruik: voor het gebruik moet je ze minimaal een uur in water leggen totdat deze volledig verzadigd zijn. De natte plank leg je op de warme BBQ boven het vuur waardoor ze zullen gaan roken en zo al je gerechten heerlijk laten geuren.
Na het gebruik is de onderkant deels verbrand, maar je kunt er zeker nog meerdere keren op bereiden.
Deste langer en op lagere temperatuur het gerecht bereidt wordt op de houtplank hoe intenser de smaak van het hout in het gerecht komt.
Verkrijgbaar in 2 maten

Wat is PEFC?

PEFC is een wereldwijde non-profit organisatie voor bevordering van duurzaam bosbeheer. Het doel van PEFC is dat uiteindelijk alle bossen in stand worden gehouden en op een goede manier worden beheerd. Door middel van certificering van bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat zij hun bos volgens de eisen van PEFC beheren. Uit een gecertificeerd bos kan PEFC gecertificeerd hout worden geoogst. Chain of Custody gecertificeerde bedrijven verderop in de keten kunnen dit hout verwerken in PEFC gecertificeerde producten.


4cookz® - plezier aan koken

4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, of een mooie luxe Kamado BBQ, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Eigenschappen
Garantie: 2 jaar
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Product breedte: 26
Product gewicht: 0.3
Product hoogte: 1
Product lengte: 19
Vorm: Rechthoek
Wat zit er in de levering?: U krijgt 2 plankjes geleverd, maat 19x26 cm.
EAN: 7436939067075
Merk
4cookz
4cookz® - plezier aan koken
4cookz® staat voor alles voor de kok: Of het nou gaat om een simpele oventhermometer, een mooie prullenbak of BBQ accessoires, plezier aan koken krijg je met goede spullen. Als je gewoon functioneel moet koken voor het gezin, houdt van uitgebreid koken als hobbykok of als je professioneel als kok bezig bent, 4cookz® heeft een breed scala aan mooie kook tools. 
4cookz® is onderdeel van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.
Alles van dit merk
 • Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour