• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

5one® Capri Grey - grijze lens - rood duwood - clubmaster model

€ 24,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Klassiek clubmaster zonnebril met houtlook montuur en voorzien van donkergrijze glazen en duwood houten pootjes

Zowel de clubmaster zonnebrillen voor heren als voor dames is helemaal hot. De clubmaster zonnebril is een bijzonder model, wat inmiddels ook veel variaties kent. Wij hebben gekozen voor het moderne model met de metalen brug tussen de glazen.

De historie van het clubmaster model
Het frame werd al in 1947 voor reguliere brillen ontworpen en werd voor het eerst op de markt gebracht door het optische bedrijf Shuron, dat vandaag nog steeds de frames maakt. Ze werden vrijwel gedragenals exclusief model voor dagelijks gebruik tot het midden van de jaren tachtig, toen Bruce Willis een paar met getinte frames op de show 'Moonlighting' droeg. De volgende sterke stijging in de vraag naar zonnebrillen leidde ertoe dat veel bril producenten moesten kiezen deze stijl monturen te gaan maken.

Eigenschappen:
- Gepolariseerd
- Afmeting montuur: 13,5 cm
- Lenshoogte 4cm
- Lensbreedte 48mm
- Pootlengte 14,2cm
- inclusief luxe hardcase (briletui)
- microvezel poetsdoek
- de lenzen bieden helder zicht en optimale bescherming
- lichtgewicht; Minder dan 30 gram
- UV400 bescherming - categorie 3
- Lenskleur: Grijs
- Montuur: houtprint
- Poten: Rosewood

5One - the outdoor brand
Het merk 5One is geinspireerd op de 51e breedtegraad waar de Canadese Rocky Mountains zijn gelegen. Deze omgeving staat bekend om de ruige natuur, die ultiem is voor wintersport, hiking en outdoor activiteiten. Met deze toepassing in gedachte ontwikkelen we onze outdoor producten voor uw plezier.

The 5One brand is inspired on the 51 degrees latitude north, the area where the Canadian Rockies are situated. This area is famous for it rough nature which is ultimate for wintersports, hiking, outdoor activities but also the beaches in the west. With this purpose in mind, we develop our outdoor products for you to enjoy
Eigenschappen
Kleur montuur: Bruin
Lens kleur: Grijs
Product gewicht: 90
EAN: 7436939062032
Merk
5one
5One® - the outdoor brand
Het merk 5One® is geïnspireerd op de 51e breedtegraad waar de Canadese Rocky Mountains zijn gelegen. Deze omgeving staat bekend om de ruige natuur, die ultiem is voor wintersport, hiking en outdoor activiteiten. Met deze toepassing in gedachte ontwikkelen we onze outdoor producten voor uw plezier.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour