• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

5one® Hawaï Smoky Brown/Grey - Torrado hout - transparant blauw

€ 24,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
5one Hawaï Smoky Brown_Grey - Bruin hout - transparant mat blauw montuur

De 5one® zonnebrillen van model Hawaï zijn handgemaakt van de hoogste kwaliteit Zebra hout, uitgerust met gepolariseerde lenzen van hoge kwaliteit en roestvrijstalen veerscharnieren. Zebra hout kenmerkt zich door de strepen. Het wordt veel voor tafels en gitaren gebruikt en wij hebben er zonnebrillen van laten maken. Omdat onze zonnebrillen handgemaakt zijn van een natuurlijk materiaal, vertoont elk paar unieke kenmerken zoals de nerven en de kleurtint.

Het is een lekker lichte zonnebril die er ook nog eens cool uit ziet. Het montuur is gemaakt van zeer licht, slijtvast mat blauw kunststof en de lenzen zijn gemaakt kunststof zilveren spiegelglazen met UV400-bescherming. De veer in de poten zorgt ervoor dat hij op iedereen goed is afgesteld. De bril wordt geleverd inclusief luxe hardcase bril etui.

De poten zijn gemaakt van echt zebrahout en kan goed tegen water, dus met deze bril steel jij de show.

Eigenschappen
- Gepolariseerd
- Materiaal poten: Torrado hout
- slijtvast en comfortabel
- inclusief luxe hardcase (briletui)
- microvezel poetsdoek
- de lenzen bieden helder zicht en optimale bescherming
- lichtgewicht; Minder dan 30 gram
- UV400 bescherming - categorie 3
- Lenskleur: Smokey grey
- Montuur: helder blauw

Wij houden ervan zonnebrillen te maken van natuurlijke, duurzame materialen zoals bamboe en zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en processen beter te maken voor onze klanten, dus houd ons op de hoogte met eventuele feedback!

5One - the outdoor brand
Het merk 5One is geinspireerd op de 51e breedtegraad waar de Canadese Rocky Mountains zijn gelegen. Deze omgeving staat bekend om de ruige natuur, die ultiem is voor wintersport, hiking en outdoor activiteiten. Met deze toepassing in gedachte ontwikkelen we onze outdoor producten voor uw plezier.

The 5One brand is inspired on the 51 degrees latitude north, the area where the Canadian Rockies are situated. This area is famous for it rough nature which is ultimate for wintersports, hiking, outdoor activities but also the beaches in the west. With this purpose in mind, we develop our outdoor products for you to enjoy
Eigenschappen
Kleur montuur: Blauw
Lens kleur: Grijs
Product gewicht: 90
EAN: 7436939062018
Merk
5one
5One® - the outdoor brand
Het merk 5One® is geïnspireerd op de 51e breedtegraad waar de Canadese Rocky Mountains zijn gelegen. Deze omgeving staat bekend om de ruige natuur, die ultiem is voor wintersport, hiking en outdoor activiteiten. Met deze toepassing in gedachte ontwikkelen we onze outdoor producten voor uw plezier.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour