• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® 10 delige wilg Houtskool in blik S/M/L/XL

€ 9,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Deze 10-delige wilgenhoutskool set produceert een dichte fluweelachtige textuur voor vrij vloeiende tekeningen. Dit medium is al eeuwenlang favoriet van een kunstenaar vanwege zijn eenvoud en veelzijdigheid. Het meegeleverde blik houdt je houtskool netjes en klaar voor je volgende tekensessie.

KENMERKEN
- Bevat 2 Jumbo, 2 Large, 3 Medium en 3 Small sticks wilg houtskool
- voorzien van tinnen blikje

Wilgenhoutskool wordt gemaakt door onder uitsluiting van lucht verhitting middels vuur op wilgentakken laten komen en zo houtskool te maken. Doordat het een natuurproduct is, is het nooit strak en recht. Dat is charme van echt wilgen houtskool. Houtskool is een bros materiaal, wat zich makkelijk laat uitvegen. Met een kneedgum kun je redelijk goed houtskool verwijderen, maar volledig weg is moeilijk. Aan een stokje houtskool kun je niet echt een punt slijpen. Daarmee is gewoon houtskool niet erg geschikt voor hele kleine details. Voor details met houtskool kun je beter gebruik maken van een houtskool potlood.

Onder andere geschikt om te gebruiken met:
- Andere producten van Mont Marte Charcoal
- Mont Marte Pastel-producten
- Mont Marte Sketch Books
- Mont Marte visuele dagboeken

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.


Eigenschappen
Kleur: Zwart
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 10 verschillende houtskool stokjes in een blikken doosje.
EAN: 7436939120169
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour