• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® 5 delige set Detailpenselen - Taklon Liner Detailkwasten

€ 15,25*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
De 5 delige Mont Marte Detail & Liner Brush Set is geweldig voor kleinschalige projecten en gedetailleerde kunst. Met de dikke handgrepen met gemakkelijke grip kunt u kleine details bereiken en zijn geschikt voor alle soorten verf en mediums, inclusief acryl, olie en waterverf.

Taklon is de gebruikelijke naam voor een synthetische vezel die wordt gebruikt in verf, make-up en penselenborstels van kunstenaarskwaliteit. Het is een soepel, zacht en ietwat fragiel polyesterderivaat zonder enige eiwitcomponent of allergeenelementen en wordt daarom in de cosmetische industrie gebruikt als een "groen", "veganistisch", "allergievrij" of synthetisch alternatief voor borstels van dierenhaar

Kenmerken van de Mont Marte Detail & Liner Brush Set:
- Dikke handgrepen met goede grip
- Taklon-penselen
- Borstels inbegrepen zijn;
* 5/0 Detailer
* 5/0 voering
* 1 Detailer
* 1 voering
* 1 Rigger

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 5
Kleur: Wit
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 5 detail penselen van Mont Marte.
EAN: 7436939119187
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour