• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® 7-delige doezelaar set - pastel en houtskool blender set

€ 10,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Deze 7 delige doezelaar set is een set houtskool- en pastelmixers. De naam zegt het al, met een doezelaar kun je lijnen verdoezelen oftewel wegpoetsen. Dit is handig voor als je een tekening een fotografisch karakter wilt geven.
Deze doezelaars kun je voor verschillende technieken gebruiken, zoals het uitvegen van pastelkrijt en pastelpotloden.en dat voegt zachte subtiele schaduwen toe die uw tekeningen levensecht realisme en dimensie kunnen geven. Ze bieden een breed oppervlak en zijn geweldig voor het creëren van een overgang van tonen in grote gebieden.
Ook te gebruiken om met terpentine je pastel kleurpotloden met elkaar te mengen.

KENMERKEN
- inclusief 4 doezelaars en 3 papieren tortillion
- papieren doezelaars hebben dubbele eindpunten en zijn groter dan de tortillions.
- tortillions worden gebruikt voor het mengen van houtskool en pasteltinten. Ze zijn kleiner en dunner dan de stronken en zijn ideaal voor schaduw in kleine gebieden of zelfs het toevoegen van fijne details.

Een doezelaar bestaat uit een gerold stuk viltpapier met aan beide zijden een korte punt, waarmee al wrijvend kleur- en schaduweffecten gemaakt kunnen worden.
In het gebruik voor verschillende kleuren moet de doezelaar tussendoor steeds worden schoongemaakt. Dat kan door er met een nagelvijl of voetenvijl langs te gaan en de kleur zo te verwijderen. Het werkt ook door hem schoon te maken en eerst goed te laten drogen en er dan een soort plankje voor te gebruiken, waar wat velletjes fijn schuurpapier op zit gebundeld.

Een tortillon (De Franse naam / t ɔːr t ï j ɒ n / , of mengen stomp ) is een cilindrische tekengereedschap met een taps eind en meestal gemaakt van opgerold papier, gebruikt door tekenaars om te vlekken of een blend te maken met houtskool , pastel krijt , potlood of ander tekengerei.

GESCHIKT VOOR GEBRUIK MET

- Mont Marte houtskoolproducten
- Mont Marte Pastel-producten
- Mont Marte Graphite Products


TIPS
om de Tortillion opnieuw te slijpen of schoon te maken, vouwt u het papier aan het puntige uiteinde voorzichtig af.
fijn schuurpapier kan worden gebruikt om de papierstomp voorzichtig schoon te maken of opnieuw te slijpen.

Mont Marte 

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop.  

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 7
Kleur: Grijs
Product gewicht: 0.06
Product hoogte: 12
Wat zit er in de levering?: 7 Verschillende doezelaars t.b.v. houtskool en pastel potloden.
EAN: 7436939120190
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour