• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Essentials Kinderpenselen- 15 delige Penselen set

€ 8,95*

Direct beschikbaar, levertijd voor 21:00 uur, volgende dag in huis

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Deze 15-delige set bestaat uit natuurlijke en synthetische haren in een groot aantal maten en vormen. Een fantastische introductieset voor kinderen en de kortere lengte handgreep is gemakkelijk voor hen vast te houden.

KENMERKEN

- 15 penselen (verschillende penseelvormen en -groottes)
- Platte punten werken ideaal voor schaduw en bedekken brede gebieden
- Ronde punten zijn ideaal voor lijnwerk, gecontroleerde slagen en details

Geschikt voor gebruik met:
*Mont Marte olieverf
*Mont Marte acrylverf
*Mont Marte Poster verf
*Mont Marte aquarelverf

TIPS
Laat de verf niet opdrogen in de borstel, dit verkort de levensduur.
Verwijder zoveel mogelijk verf met een papieren handdoek voordat u afspoelt met water (acrylverf, posterverf, aquarellen) of terpentijn, gevolgd door schoner of zeepwater (verven op oliebasis.)

Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit.
Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten.
We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 15
Kleur: Zwart
Product gewicht: 7
Product hoogte: 1
Wat zit er in de levering?: 15-delige penselen set bestaat uit natuurlijke en synthetische haren in een groot aantal maten en vormen, platte en ronde punten.
EAN: 7436939120138
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour