• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Essentials Rond - 12 delige set penselen - Rond maat 1-12

€ 9,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Deze set van 12 varkenshaar penselen met ronde punt, biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding voor de beginnende artiesten kunstenaars. De ronde tips zijn ideaal voor lijnwerk, gecontroleerde slagen en details.

Belangrijke kenmerken van de set:
- 12 ronde borstels (matenvariërend van 1 - 12)
- Materiaal: Varkenshaar
- De lange handgrepen stellen de kunstenaar in staat om zich op afstand van het canvas te plaatsen, waardoor een grotere vrijheid van meningsuiting ontstaat.
- Geleverd in transparante bewaardoos

Geschikt voor:
-Mont Marte olieverf
-Mont Marte acrylverf
-Mont Marte aquarelverf

TIPS

Laat de verf niet opdrogen in de borstel.
Verwijder zoveel mogelijk verf met een papieren handdoek voordat u afspoelt met water (acrylverf, posterverven, aquarellen) of terpentine, gevolgd door schoner of zeepwater (dat laatste bij verven op oliebasis)

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 12
Kleur: Zwart
Product gewicht: 10
Product hoogte: 1
Type verf: Rond
Wat zit er in de levering?: 12 delige set penselen - Rond maat 1-12 in opbergdoos
EAN: 7436939120114
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour