• Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Kollinsky penselen set in etui - Siberisch marterhaar

€ 47,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

EAN: 7436939119163
Lengte: 40 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 3 cm
Productinformatie
Deze Kollinksky penselen set van 6 Siberische marterhaar penselen, biedt een fantastische prijs-kwaliteitverhouding voor de gevorderde en professionele schilders. De ronde tips zijn ideaal voor lijnwerk, gecontroleerde slagen en details.

Kollinsky penselen
Kollinsky penselen zijn de kwalitatief hogere variant van de polyester penselen. Deze worden geproduceerd met het haar van dieren, bijv. marter, eekhoorn, varken rund, geit, en kameel.
Ons Kolinsky Sable is afkomstig uit Kola in een zeer koud deel van Noordoost-Rusland. Kolinsky marterhaar is het kostbaarste penseelhaar, afkomstig van de staart van een Siberische of een noord Chinese marter. Het De sable uit dit gebied is zeer duurzaam, maar toch zacht en veerkrachtig en keert snel terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Het voordeel hiervan is dat het de schilder in staat stelt gedetailleerd werk, miniatuur, precieze lijnen en fijne kleurlagen te produceren. Geschikt voor gebruik door beginners tot professionals.

Kenmerken Kollinky penselen set:
- 6 penselen (1 x Liner 2/0, 1 x Rond 2/0, 1 x Rond 4, 1 x breed vlak 4, 1 x Vlak 4 en 1 x Mop 6)
- Vergulde messing eindhulzen
- Etui met ritssluiting

Geschikt om te gebruiken met:
-Mont Marte-aquarelverf-
-Mont Marte Acrylverf
-Mont Marte olieverf

TIPS
Laat de verf niet opdrogen in de borstel.
Verwijder zoveel mogelijk verf met een papieren handdoek voordat u afspoelt met water (acrylverf, aquarellen) of terpentijn, gevolgd door schoner of zeepwater (verven op oliebasis). Zo zorgt u ervoor dat de penselen goed compact blijven en heeft u langer plezier van uw penselen.

Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit.
Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten.
We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 6
Kleur: Zwart
Type verf: Kattentong
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 6 Kollinsky penselen in een etui met rits
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
 • Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour