• Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Olie Pastelkrijt set met 48 kleuren

€ 12,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

EAN: 7436939093012
Lengte: 1 cm
Breedte: 1 cm
Hoogte: 1 cm
Productinformatie
Complete set met 48 kleuren soft pastels op olie basis. Het is een zachte boterachtige structuur waardoor ze heel mooi blenden. Hoge kwaliteit pigment waardoor ze goed kleur afgeven.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Mont Marte oliepastels zijn rijkgekleurd tekenmateriaal met een zachte, romige textuur. Ze zijn uitstekend geschikt voor het mengen van kleuren en kunnen worden gebruikt op een groot aantal verschillende getinte en gestructureerde oppervlakken.
Je kunt ze puur gebruiken maar ook in combinatie met andere materialen zoals plakkaatverf, waterverf of Ecoline. Dit wordt ook wel zogenaamde afstoottechniek genoemd.
Oliepastelkrijt zijn ideaal voor het maken van ontwerpen en patronen door te scratchen in opgebouwde lagen met een scherp mes of dergelijke, een techniek genaamd 's graffito'. Ze kunnen worden getint met oliegebaseerde lak om glazuren te maken.

KENMERKEN
* 48 hoogwaardige pigmenten
* Zachte, botte textuur
* Uitstekende menging
* Niet giftig

TIPS
Pastelkleuren creëren rijke texturen en kleuren. Probeer kleuren te mengen om uw illustratie te verzachten en contouren te geven of verschillende oppervlakken te gebruiken om unieke kunst te creëren.
Mix mediums met accenten van olieverf of aquarellen om elementen in je kunstwerk te versterken.
Sla voltooide kunstwerken op tussen multiplexplaten (of vergelijkbaar) om te voorkomen dat het kunstwerk wordt beschadigd.

Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit.
Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire Q & A en gratis kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten.
We zijn vastberaden dat ""kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten"", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Eigenschappen
Product gewicht: 10
Product hoogte: 1
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 48 verschillende kleuren soft pastelkrijt op oliebasis in een nette verpakking.
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
 • Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour