• Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® polymeerklei 2x 10 kleuren - boetseerklei 20 blokjes

€ 14,00*

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

 • Gratis verzending vanaf € 39,-
 • Snelle verzending: Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Polymeerklei is een klei soort dat gebaseerd is op een kunststofklei het is makkelijk te verwerken en heeft heel veel mogelijkheden om ermee te boetseren. Alle soorten polymeerklei voldoen aan de veiligheidseisen. In deze set krijgt u 2 setjes van 10 kleuren. Mont Marte Make'n'Bake-polymeerklei is een gemakkelijk te gebruiken, vervormbaar niet-toxische synthetische klei die kan worden gevormd en vervolgens kan worden uitgehard in een standaard huishoudelijke oven. Het is ideaal voor gebruik in persvormen, patronen maken, figuur- en poppenmodellering, wandelstokken, kralen, sieraden en vele andere sculpturale projecten.

Polymeerklei is een kunststof boetseerklei die bestaat uit polymeer polyvinyl chloride (PVC) gemengd met een vloeibaar plastificeermiddel. Het materiaal is goed kneedbaar en blijft zacht zolang het niet gebakken is. Je kunt het afbakken in de gewone keukenoven, 30 minuten op maximaal 120 graden C.

U kunt ook een polymeer klei-pers gebruiken (ean 7436939122118 ) om nog mooiere kleur combinaties en effecten te maken!

KENMERKEN
- Zachte en soepele textuur.
- Kleuren mengen gemakkelijk, zodat nieuwe levendige, schone kleuren kunnen worden gemaakt.
- Klei heeft zeer fijne details, beschikt over een zeer goede vormstabiliteit en heeft bij uitharding minimale krimp.

TIPS

Zorg ervoor dat het werkoppervlak stofvrij is en dat de handen schoon zijn.
Bereid klei door te kneden tot het glad en soepel is.
Klei kan met gereedschap worden gevormd of in vormen worden geperst en met de hand worden bewerkt.
Zodra het stuk is gemaakt, plaatst u het op een folie of keramische tegel en in het midden van een huishoudelijke oven voorverwarmd tot 120-130 graden C (248-266 degress F) gedurende 30 minuten. NB: Baktijden kunnen variëren afhankelijk van de kleidikte en als algemene regel staat u een baktijd van 30 minuten toe voor elke dikte van 6 mm.
Haal voorzichtig uit de oven en laat het afkoelen.
Uitgeharde klei accepteert opeenvolgende lagen klei en kan opnieuw worden gebakken. Eenmaal uitgehard kan het worden geboord, geschuurd, gesneden en geverfd en is het wasbaar met zeepwater.
Bewaar ongebruikte klei op een koele donkere plaats en bewaar het in plastic in een luchtdichte verpakking.

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Kleur: Multicolor
Product breedte: 10 cm
Product gewicht: 0.26 kg
Product hoogte: 1 cm
Product lengte: 20 cm
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 2 pakjes met 10 kleuren polymeerklei.
EAN: 7436939122125
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
 • Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Snelle levering
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour