• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® zeer Complete Starterset Watervermengbare Olieverf 27-dlg

€ 59,50*

% € 79,95* (25.58% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Een complete starterkit voor water mengbare olieverf van Mont Marte. De H20 Watermengbare olieverf droogt tot een satijnen afwerking. Het is een medium tot zware verf die kan worden verdund met water. Droogtijden variëren tussen kleuren en dikte van de coatings.
Het is een complete set met verf, verfpalet, penselen, tafelezel, etc etc. Leuk om cadeau te geven of om jezelf een startset te gunnen.

KENMERKEN
- Mengbaar met traditionele olieverf, mediums op basis van lijnzaad en terpentijn
- Pigmenten van hoge kwaliteit
- Kan worden verdund met water (aanbevolen tot maximaal 25%)
- Eenvoudig uitwasbaar met water

In de verpakking
- 14 x H2O watermengbare olieverf 18 ml - titanium wit x 2, citroengeel, geel oker, oranje, cadmiumrood, magenta, ultramarijn violet, hemelsblauw, ftaloblauw, turkoois, ftalogroen, ruwe Umber, ivoor zwart
- 2 x Hog Bristle Flat Gallery Series-penselen
- 1 x Taklon Round Gallery-serie Brushe
- 1 x Paletmes - Roestvrij staal met houten handvat
- 1 x 2B Graphite Sketching Pencil
- 16 "x 20" enkele dikke uitgerekt Indiase canvas
- 1 x A4 Indisch canvaskussen
- 1 x aluminium tafel-ezel met draagtas
- 1 x Watermengbare lijnzaadolie 20 ml
- 1 x houten palet
- 1 x gum
- 1 x puntenslijper
- Introductieboekje


Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Eigenschappen
Aantal producten per pak: 27
Kleur: Zwart
Product gewicht: 2.5
Product hoogte: 8.5
Soort hobby: Schilderen
Wat zit er in de levering?: U ontvangt een complete starterkit voor water mengbare olieverf van Mont Marte. De H20 Watermengbare olieverf droogt tot een satijnen afwerking.
EAN: 7436939121197
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour