• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Hanse® Tuinscherm privacy scherm - 5 mtr lang, 240cm hoog - groen

€ 47,95*

Beschikbaar, levertijd: 3-5 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

5 meter lang en 2,40cm hoog schermdoek, groen. Dit tuinschermdoek van HDPE-stof is uitstekend als scherm op het hek, balkon, om een parkeerplaats of op de tennisbaan. Het is zowel geschikt voor het schaduwen van kassen als voor kozijnen, waar het ook wordt gebruikt als hagelbeschermingsnet voor de verbouwde groente en fruit.
Of span het boven je terras als zonnescherm. Het privacyscherm wordt ook met succes gebruikt als wind- of stofbescherming op de tennisbaan, paintballbaan en andere sportfaciliteiten. Maar bovenal, biedt het u bescherming tegen nieuwsgierige blikken van de buren, dus voor meer privacy op het balkon, op het terras of in de tuin.

De schaduwstof is robuust, scheurbestendig en slijtvast. Alle beschikbare breedtes kunt u afsnijden op de juiste lengte. Om het u gemakkelijker te maken om het doek te installeren, hebben we ons doek uitgerust met voorgemaakte montagegaten waar je touw doorheen kunt vlechten om het goed stevig te monteren, zodat het niet gaat klapperen. Uiteraard leveren wij een PP-touw ee in voldoende hoeveelheid. Hiermee kunt u het hekpaneel snel, gemakkelijk en veilig overal bevestigen.
Dit soort doek wordt vaak achter of tussen wilgenmatten, hedrarekken, rietmatten en bamboematten geplaatst om doorzicht te voorkomen.

Eigenschappen:
- Gemaakt van duurzaam polyethyleen
- Laat wind door, maar beperkt zicht
- wordt bevestigd met stevig pp-touw
- schermdoek voor op het balkon
- schutting paneel / scherm voor alle soorten hekken
- Zonbeschermingsnet of hagelbeschermingsnet in de moestuin
- Helpt bij vorstbescherming voor planten
- Bescherming tegen nieuwsgierige blikken van de buren (voor meer privacy op het balkon, op het terras, in de tuin)
- Alternatief voor hoge hekken

Eigenschappen
Kleur: Groen
Product gewicht: 1.79
Product hoogte: 2.4
Wat zit er in de levering?: 5 meter lang en 2,40cm hoog schermdoek, groen. Dit tuinschermdoek van HDPE-stof. U krijgt ook een montagetouw meegeleverd
EAN: 7436939125195
Merk
hanSe®
hanSe® - Zorgeloos tuin- en huis plezier

Tuin plezier:
Zorgeloze uren, tijd buitenshuis doorbrengen met je familie en goede vrienden terwijl je geniet van lekker eten - daar kijk je naar uit. Daarvoor bieden wij een uitgebreid assortiment tuin artikelen voor een eerlijke prijs. Doordat wij direct zaken doen met de producent leveren we met het merk Hanse® tuinartikelen en tuinbenodigdheden voor een betaalbare prijs. 
Koop bijvoorbeeld een schaduwdoek en gebruik deze om uw terras te overspannen, of kies een lekker ligbed of campingstoelen, zodat u nog meer van uw tuin of campingverblijf kunt genieten.

Huis plezier:
Maar ook voor Bed textiel moet u bij ons zijn. We leveren onder andere dekbedden, dekbedhoezen en plaids voor plezier in het thuis.
Hanse® is een merk dat 4Goodz op de Benelux markt vertegenwoordigd. Het staat voor producten met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Niet de goedkoopste, maar ze voldoen volledig aan de Europese regelgeving en kwaliteitseisen."
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour