• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® 12 delige set Wilg Schets Houtskool S/M/L

€ 9,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Dit 12-delige pakket bevat 4 sticks houtskool met kleine, middelgrote en grote diameter. Vet- en olievrij. Houtskool is het oudste schets- en tekenen materiaal in de wereld, want veel grottekeningen zijn ook met houtskool gemaakt. De grijze tint is lichter dan houtskool potloden omdat die een andere samenstelling hebben dan echt houtskool van wilgenhout. Het wrijft en smeert gemakkelijk uit en kan worden gewist en nog eens overschreven. Ideaal dus. Zachter en lichter van kleur dan gecomprimeerde houtskool en kan alleen of met andere tekenmedia worden gebruikt kan vlekken en gemengd zijn met vingertoppen kan worden gewist met een kneedbare gum om hoogtepunten te onthullen

tip: Bespuit afgewerkt werk met fixeermiddel om vlekken te voorkomen of gebruik tissuepapier als scheiding bij het bewaren van kunstwerken. Anders zal het afgeven.Geschikt voor:
Mont Marte Pastelpapier
Mont Marte schetsblokken
Mont Marte gecomprimeerde houtskool
Mont Marte schetsblokken
Mont Marte zachte pastelkleuren
Mont Marte Pastel Potloden
Mont Marte huidtinten potloden


Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. Het is  geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Kleur: Zwart
Wat zit er in de levering?: Dit 12-delige pakket bevat 4 sticks houtskool met kleine, middelgrote en grote diameter.
EAN: 7436939120152
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour