• Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® 26-delige kalligrafie set - kalligrafiepennen

€ 24,95*

Beschikbaar, levertijd: 1-2 dgn

 • Gratis verzending vanaf € 39,-
 • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
 • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

Onze kalligrafieset is gemaakt voor diegenen die hun vaardigheden in handschrift willen verkennen of verfijnen. Deze starterkit bevat 4 klassieke zwarte kalligrafiestiften en 4 penpuntkwaliteiten, evenals 6 kleuren inkt. De penpunten zijn voor traditionele kalligrafie en worden voornamelijk gebruikt in de schrijfstijlen Roman Round Hand, Italic, Gothic en Uncial. De Mont Marte Kalligrafieset wordt ook geleverd met instructie- en oefenboekjes om een ​​letter-voor-letter inleiding tot de kunst van het kalligrafisch schrijven te bieden, plus vele andere handige tips (engelstalig). Ontwikkel je kalligrafievaardigheden en druk je creativiteit uit door middel van een reeks letterstijlen met deze uitstekende set.

Kenmerken:

 • Verken de wereld van kalligrafie en perfectioneer je handschriftvaardigheden
 • Perfect voor beginners
 • Inclusief 4 pennen en 4 verschillende penpunt kwaliteiten
 • 6 kleuren

Handige tips om het inktpatroon plaatsen

Stap 1: Om uw inktpatroon te plaatsen, schroeft u voorzichtig de zwarte punt van de kalligrafiepen los en plaatst u de patroon (de kleinere opening eerst) in de opening.

Stap 2: Houd de geplaatste inktpatroon tegen een sterk oppervlak, zoals een tafelblad, en druk stevig op de pen om de patroon op zijn plaats te laten klikken. U hoort een klik als de achterkant van de penpunt de patroon doorboort.

Stap 3: Schroef de punt terug op de pen en plaats de kalligrafiepen een minuut of twee rechtop, voordat u hem gebruikt. Druk het vervolgens voorzichtig op een stukje papier om de inktstroom te starten; "het duurt maar een paar slagen voordat de inkt begint te stromen. U bent nu klaar om te beginnen met schrijven!

Tips voor het schrijven

Om ervoor te zorgen dat de inkt soepel blijft stromen, houdt u de pen altijd zo dat de punt in een hoek tussen 30 ° en 45°  op het papier (kalligrafiepennen zijn niet ontworpen om op dezelfde manier te worden gebruikt als normale pennen).

Opmerking: middelgrote en brede penpunten zijn een uitstekende keuze voor beginners omdat ze u meer controle geven.

Zorgvuldige omgang zorgt voor lange levensduur

Om uw penpunten in goede staat te houden, dient u ze altijd schoon te maken en na elke sessie terug in de doos te doen.

Was de punt na langdurig gebruik onder lauw water en droog hem zorgvuldig af met een zachte doek. Zorg ervoor dat de inkt niet op de punt opdroogt, omdat deze dan niet meer kan stromen. Eenmaal schoon en droog, plaatst u de dop terug.

Draag en bewaar uw pen rechtop (penpunt rechtop) om lekkage te voorkomen.


Gebruik van de pen

Om ervoor te zorgen dat de inkt soepel blijft stromen, houdt u de pen altijd zo dat de punt in een hoek tussen 30 en 45 graden ten opzichte van het papier staat (kalligrafiepennen zijn niet ontworpen om op dezelfde manier te worden gebruikt als schrijfwaren). Opmerking: middelgrote en brede penpunten zijn een uitstekende keuze voor beginners omdat ze u meer controle geven.


Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Kleur: Multicolor
Wat zit er in de levering?: U ontvangt een complete 26-delige set met diverse kleurpatronen en pentips. Zie omschrijving.
EAN: 6013934715791
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
 • Gratis verzending
 • Vanaf € 39
 • Gratis retourneren
 • 30 dagen recht op retour