• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® palette messen set RVS - 5 stuks

€ 15,95*

Niet langer beschikbaar

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
Het paletmes is een langwerpig soort plamuurmes waarmee op een palet of glasplaat een gebruikshoeveelheid verf van de gewenste kleur en smeuïgheid kan worden gemengd.
Deze Mont Marte roestvrijstalen paletmessen hebben flexibele bladen die geen snijkant hebben. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met penselen bij het aanbrengen van verf op een canvas of schilderijoppervlak - creëer geweldige impasto-effecten en leg een effen kleur neer. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het mengen van verf, mediums en pigmenten op uw palet. Geschikt voor olie- en acrylverf. Ideaal voor alle niveaus van artistieke vaardigheden.

KENMERKEN
- 5 diverse modellen/ maten (zie foto)
- Materiaal: RVS
- Flexibele bladen
- Geen snijkant

GESCHIKT VOOR GEBRUIK MET
- Mont Marte olieverf
- Mont Marte H2o Watermengbare olieverven
- Mont Marte acrylverf

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Aantal artikelen in verpakking: 5
Kleur: Bruin
Materiaal: Hout
Vorm: Ovaal
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 5 verschillende palet messen.
EAN: 7436939121159
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour