• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Schetspotloden en Tekenset -18 delig

€ 9,95*

33.4% € 14,95* (33.44% bespaard)

Beschikbaar, levertijd: 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie
18 delige hoogwaardige schets en teken set van het merk Mont Marte. Deze schets-set biedt alle schetsmaterialen die u nodig hebt voor thuis, of in het veld.

Inhoud
* 8 grafietpotloden - verschillende soorten om een ​​verscheidenheid van grijstinten te creëren - 2H, H, HB (x2), 2B, 4B, 6B, 8B. Fantastisch voor gedetailleerde tekeningen.
* 1 Houtloos Graphite potlood - Graphite potloden bieden fantastische veelzijdigheid. Ze kunnen worden gebruikt voor fijne tekeningen en kunnen ook aan de zijkant worden gebruikt voor brede, vette lijnen.
* 2 houtskool sticks - 1 zacht en 1 medium - Houtskool is het hoofdbestanddeel voor alle schilder en teken artiesten. Fantastisch voor vrij vloeiende schetsen.
* 3 houtskoolpotloden - 1 zacht, 1 medium, 1 hard - houtskoolpotloden bieden de expressieve eigenschappen van houtskool met de toegevoegde controle dat ze in potloodvorm zijn. Ook geweldig als lay-outtool voor olieverf.
* 1 Zwarte puntenslijper - Speciaal ontworpen voor het slijpen van de zachtere kern van houtskoolpotloden.
* 1 puntenslijper - Speciaal ontworpen voor het slijpen van grafietpotloden.
* 1 Vinyl gum - Verwijdert grafiet en houtskool schoon.
* 1 Kneedbare gum - kan gemakkelijk in elke vorm worden gegoten. Maakt nauwkeurig wissen mogelijk om hoogtepunten te onthullen wanneer met houtskool en grafiet wordt gewerkt.

Mont Marte

Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 20 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in schilder-, teken- en andere creatieve producten. Hun assortiment is wereldwijd in meer dan 70 landen te koop. 

4Goodz verkoopt Mont Marte producten speciaal bedoeld voor professioneel volwassenen gebruik. Ze zijn geschikt voor verschillende creatieve niveaus; voor degene die net aan hun creatieve reis begonnen zijn of voor hen die hun kunstwerken naar een hoger niveau willen tillen. Op het Mont Marte YouTube kanaal vind je honderden tips voor het maken van de mooiste creaties met hun materialen en producten. Met het uitgebreide assortiment van Mont Marte blijf je jouw creativiteit herontdekken.

Eigenschappen
Kleur: Zwart
Wat zit er in de levering?: U ontvangt een complete set potloden, gum etc, zie product omschrijving.
EAN: 7436939093005
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour