• Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour

Mont Marte® Tekenkoker Verstelbaar 63-100 cm Tekeningenkoker - Grijs

€ 19,50*

Beschikbaar, levertijd: 1-2 dgn

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • Op werkdagen vóór 21:00 besteld: morgen in huis
  • Gratis 30 dagen retourneren
Productinformatie

De Mont Marte Drafting Tube maakt veilige opslag en transport van tekeningen, plattegronden, documenten en grafieken mogelijk. Te gebruiken als professional, student of hobbyist.
Als je iets moois geschilderd of getekend hebt, wil je het natuurlijk netjes mee nemen, zodat het niet beschadigd. Dat kan met deze opbergkoker. Hij is variabel in lengte van 63cm tot 100 cm. Ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of school. 10 cm doorsnede, binnen diameter 8.5 cm.

Kenmerken Mont Marte tekenkoker:

- Verstelbaar van 63-110 cm
- stevige PVC-constructie
- verstelbare nylon schouderriem
- mogelijkheid om uit te breiden van 63-100cm in stappen middels draaien
- ideaal voor het veilig vervoeren van tekeningen en schetsen naar bijvoorbeeld studie of schoolMont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit.
Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten.
We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.

Eigenschappen
Kleur: Grijs
Product breedte: 12.5 cm
Product gewicht: 0.35 kg
Product hoogte: 63 cm
Product lengte: 10 cm
Wat zit er in de levering?: U ontvangt 1 verstelbare tekenkoker 63-100 cm
EAN: 7436939120183
Merk
Mont Marte
Mont Marte
Mont Marte is van origine een Australisch merk dat in 15 jaar uitgegroeid is tot de Australische marktleider in kunstproducten en beschikbaar in meer dan 70 landen over de hele wereld. Vanwege de steeds groeiende vraag naar Mont Marte waarde en kwaliteit breidt het assortiment steeds verder uit. Met meer dan 9 miljoen YouTube-weergaven biedt Mont Marte een steeds groter wordende lijst met honderden inspirerende clips, populaire tipcs en trics en gratis online kunstlessen voor alle niveaus en productsoorten. We zijn vastberaden dat "kunst beschikbaar moet zijn voor iedereen om van te genieten", en dat betekent wereldwijd niet alleen Australië.
Alles van dit merk
  • Gratis verzending
  • Vanaf € 39
  • Gratis retourneren
  • 30 dagen recht op retour